divendres, 14 de maig del 1999

MEMÒRIA. REUNIÓ A PAU. DINAR / ENTREVISTA A PAU AMB JORDI FERNANDEZ CUADRENCH

En ocasió dels actes del XX Aniversari de la primera calandreta a Pau, s'aprofita per fer una trobada amb Jordi Fernandez Cuadrench preparada per Gilabèrt Narioo, els dos de l'Institut Occità de Pau.

Assistents: Enric Garriga/ Núria Bayó, Xavier Bada/ Antònia Donadeu i Gilabèrt Narioo.

Diu Jordi Fernandez que considera que es fa tard per proposar als occitans de participar al Congrés Occitano-Català i encara ho serà més quan acabi de ser tot preparat per la secció catalana.

Considera que l'exposició ha de ser feta també amb criteris occitans, ja que d'altra manera no es trobarà finançament occità ni tampoc ningú voldrà assumir la seva exhibició a Occitània.

També diu que no saben encara de quin àmbit pot encarregar-se l'Institut.

S'havia previst ensenyament però resulta que enguany faran uns actes sobre ensenyament i no poden repetir això mateix l'any següent amb el mateix tema i ponents.

Ara tenen relació amb Claret, de Tolosa. Però consideren que la possible actuació i finançament només pot ser d'Aquitània (Tolosa no en forma part). Proposen fer actes a Pau i Bordeus.

Consideren que Robèrt Lafont no té capacitat per organitzar actes del Congrés a Aquitània.

NOTA En una conversa apart amb David Grosclaude, aquest opina que Robèrt Lafont no pot fer res per manca d'organització i que les relacions són amb Claret, que li ha encarregat el tema de premsa.                      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada