dilluns, 9 d’agost de 1999

MEMÒRIA IV JORNADES DELS REFUGIS CÀTARS AL PIRINEU CATALÀ

6,7,8 i 9 d’agost de 1999

A Bellver de Cerdanya, a Bagà (Berguedà), a Josa i Castellbò (Alt Urgell) es fan diferents actes de les IV Jornades del Refugis Càtars.

El CAOC assisteix als actes del diumenge 8, a Josa, a la presentació del llibre de Xavier Escura, l'homenatge a Laurentí Parramon, la lectura musicada de poemes de Guillem de Berguedà i el dinar a l'aula de l'antiga escola.

A la tarda del diumenge s'assisteix als actes a Castellbó: presentació de la publicació del llibre "Els càtars a l'Alt Urgell", de Carles Gascon i presentació del CAOC i AMICS DEL CÀTARS, per Enric Garriga, Jordi Bibià i Àlex Calvo.

Després de sopar a Castellbò, hi ha una representació de Cercamón, de Lluís Racionero, a Costoja.

NOTES

A l’AVUI del 9 d’agost 1999 hi ha un article de Marçal Sintes "EL BOOM CÀTAR", que parla de la conferència de divendres a la plaça Major de Bellver de Cerdanya, que donà Antoni Dalmau i a la qual assisteixen 200 persones.

El 12 d'agost de 1999, l'AVUI publica un altre extens article de 2 pàgines,  de Magda Gutierrez, amb el títol de "EL CAMÍ DELS CÀTARS" i després de fer una extensa relació dels monuments per on passa el camí, acaba fent referència a les Quartes Jornades del Refugis Càtars al Pirineu Català.

ASSISTENTS DEL CAOC - HEM VIST

Enric Garriga   
Núria Bayó
Albert Cañagueral, de Barcelona
Laurentí Parramón, de Josa
Xavier Bada   
Isidre Domenjó, de La Seu d'Urgell
Antònia Donadeu   
Josep Garcia "Jaumet", de Tuixent
Jordi Bibià, de Sanaüja   
Montserrat Subirana, de Bagà
Takako Otsuki   
Joaquim Badia, d'Andorra
Alex Calvo, de Barcelona                
Hermínia Mas, d'Andorra
Antònia Verderas, de Barcelona   
Jesús Babià Serra, d'Organyà

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada